نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: تکنولوژی جدید در سیستم ترمز بنز

  1. #1
    بازیکن تیمهای پایه

    نوشته ها
    2
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 0 در 0 پست

    پیش فرض تکنولوژی جدید در سیستم ترمز بنز

    در سیستم ترمز بنز همچنان دیسک و لنت ترمز حرف اول را می زنند اما سیستمی که بنز معرفی می‌کند به Sensotronic Brake Control (SBC) معروف است که اولین بار روی مدلR230 SL-Class‌ پیاده شد. اما مکانیزم آن به چه شکل است؟
    در سیستم هیدرولیک معمولی وقتی راننده فشاری را روی پدال ترمز وارد می‌کند در حقیقت فشار روی سیلندر حاوی روغن ترمز وارد می‌شود که فشار هیدرولیک را به چرخ‌ها منتقل می‌کند و این فشار توسط دیسک و لنت ترمز بنز دریافت و به شکل اصطکاک ظاهر می‌شود. اما این سیستم تا قبل از سال 2001 بود و سیستم سنسوترونیک به شکل دیگری عمل می‌کند.
    سیستم الکتروهیدرولیک یک منبع سیال (عموما روغن ترمز ) در فشار بالا دارد و یک پیستون این فشار بالا را به دیسک و لنت ترمز می‌رساند. در این حالت وقتی راننده پدال ترمز را فشار می‌دهد سیستم الکترونیکی ترمز میزان فشار متناسب را محاسبه می‌کند و این فشار را توسط منبع به چرخ‌ها و اگر دقیق تر بگوییم به دیسک و لنت ترمز بنز وارد می‌کند. سنسورهایی نیز میزان تغییرات ناگهانی شتاب را اندازه گیری می‌کنند تا ترمز را به بهترین شکل ممکن هدایت کنند.
    این سیستم میزان کار راننده در ترمز را بسیار کمتر می‌کند و راننده در ترافیک‌های سنگین اصلا بابت گرفتن ترمز خسته نمی‌شود و اگر سیستم زود به زود چک شود احتمال خراب شدن سیستم الکترونیکی و سنسورها به کمترین میزان خود می‌رسد و دیسک و لنت ترمز نیز در این فرایند همانند سیستم هیدرولیکی عادی فعالیت می‌کنند و به دلیل فشار ملایم در اثر فشار تنظیم شده احتمال خوردگی آن نیز بسیار کمتر است.
    این سیستم جدید نیز همچنان از روغن ترمز به عنوان منبع ایجاد فشار استفاده می‌کند و سیستم خنک کاری آن نیز به وسیله‌ی هوای آزاد می‌باشد.
    bbshop.ir
    ویرایش توسط bbshop : 23rd April, 2019 در ساعت 01:44 PM


  2. #2
    بازیکن تیمهای پایه

    نوشته ها
    8
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    اجاق گاز چهار شعله رومیزی در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اجاق گاز ها یکی از پرکاربردترین تجهیزات مورد نیاز جهت طبخ انواع خوراک همچون خورشت، ته‌چین و طبخ برنج در رستوران ها، فست فود ها، هتل ها، کترینگ ها و دیگر آشپزخانه ها بوده که باتوجه به نوع کاربری و همچنین نیاز و دسترسی مشتری، در انواع مختلف در کنار دیگر تجهیزات پخت و پز و… ساخته می‌شود.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]


    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربران خواننده این موضوع : 3

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

خبر خوان