کلوپ هواداران لیورپول - فصل (2017-2016)
کلوپ هواداران لیورپول - فصل (2017-2016)
ویرایش توسط Meysam : 28th May, 2017 در ساعت 08:29 PM
رسمی؛ راگنار کلاوان به لیورپول پیوست
راگنار کلاوان، مدافع ۳۰ ساله باشگاه آوگسبورگ، در ازای مبلغ ۵ میلیون یورو به این تیم پیوسته است. کلاوان که سابقه بازی در آلکمار را هم در کارنامه دارد، کاپیتان تیم ملی استونی محسوب می شود. قرارداد کلاوان با لیورپول، سه سال اعتبار دارد.
افتتاح کلوپ فصل جدید لیورپول رو تبریک میگم.
با این رقابت فشرده ای که تو لیگ برتر امسال وجود داره زیاد به تیمتون خوشبین نیستم!
روی لینک زیر کلیک کنید:
سلام،
والا فکر نمی کنم طرفداری باشه که بدش بیاد از این که تیمش مثل منچستر بازیکن بگیره، از طرفی هم فکر نمی کنم کسی باشه که بنا به نوع خرج کردن تیمایی مثل منچستر، سیتس، چلسی و حتی آرسنال به تیم ما شانس بده. پر بیراه هم نیست. ضمن این که این تیم ها فقط خرج بازیکن هم نکردن بلکه مربی های صاحب سبکی رو هم آوردن.
از طرفی هم کلوپ مربی تیمه. اگر به تاریخچه خریدهاش نگاه کنید می بینید که سبک مربیگریش همین بوده، خریدهایی که شاید تو نگاه اول ازشون 1 قهرمان نمی شه ساخت اما همین بازکینا بعد یکی دو فصل میشن اون ستارهای که هر تیم قهرمانی آرزوشه داشته باشه، و جالب این که به نظر مییاد این فقط خود کلوپه که می تونه ازشون توان 100 درصدی رو بگیره.
این دو نیمچه پاراگرافی رو که گفتم بخوام در نظر بگیرم حس فعلیم رو می تونم 1 حس نیمچه گنگ در نظر بگیرم، ترس و شاید ناباوری از این که تیم به نظر مییاد سرازیری ای رو که خیلی تیم ها طی کردن تا به ورطه سقوط رسیدن داره طی می کنه، و امید به این که کلوپ نشون داده می دونه چیکار می خواد بکنه، مثل امثال راجرز و هاجسون نیست که آدم کوتوله ای در قامت 1 قهرمان باشن.
دوستان لیورپولی از نقل و انتقالات تیمتون راضی هستین؟
فکر نمیکنم در رقابت با غول های جزیره حرفی برای گفتن داشته باشین!!!
رسمی: هافبک لیورپول به استوک سیتی پیوست
جو آلن، هافبک ولزی لیورپول، با انتقالی 15 میلیون یورویی راهی استوک سیتی شد.
به گزارش "ورزش سه"، او که به دلیل بازی خوبش در تیم منتخب یورو 2016 نیز جای گرفت، امروز بعد از پشت سر گذاشتن تست های پزشکی، قراردادی 5 ساله با استوک امضا کرد. آلن به سایت اختصاصی باشگاه استوک سیتی گفت:" 48 ساعت عجیبی برای من بود اما خوشحالم که در تنها قرارداد را امضا کردم. از زمانی که ابراز علاقه استوک را شنیدم، هیجان زده شدم و گرفتن این تصمیم برای من دشوار نبود. در مورد آینده ام در باشگاه استوک سیتی بسیار هیجان زده هستم."
روی لینک زیر کلیک کنید:
کاریوس هم ده هفته نداریم دلمون خوش بود دروازبان گرفتیم
مثل اینکه باز باید مورنو تحمل کرد کرد حتی گفته میشه کلوپ میلنر میخواد بذاره دفاع چپ که خیلی اشتباهه خدا کنه هکتور جذب کنن که خیالمون راحت بشه
بازی با رم نشون داد دفاعمون خیلی ضعف داره خیلی باید کار بشه با این تیم نمیشه انتظار معجزه از کلوپ داشته باشیم با این تیم سهمیه هم خوبه
وینالدوم هم تا بازی نکنه اصلا نمیشه نظر داد خیلبا تو لیورپول امدن بهترین بودن اما اینجا جواب ندادن خدا کنه کمکم کنه
لیورپول 4-0 بارسا!![]()
فکر کنم بردن بارسا با هر نتیجه ای جدای از این که ما رو 1 مقدار امیدوارتر می کنه به تیم و تیم رو از نظر انگیزشی با انگیزه تر، دیگه سودی برامون نداره،
من از این بازی فقط 2 - 3 دقیقه آخر رو به صورت زنده دیدم و تو همون 2- 3 دقیقه هم گلی زدیم که به نظرم هوش خیلی زیاد و کیفیت بازیکن جدید ،گروژیچ، رو نشون می ده. حال کردم با این بچه امیدوارم جرقه نباشه، تموم شه بره پی کارش، همونجور که جردن آیب و خیلی های دیگه رفتن.
نکته دوم بازی های خوب و امیدوار کننده مانه بود. به قول جناب خان 1 ایطور چیایی تو خودش داره این پسر.
مینیوله هم اگه همیشه اینجور بود ما غمی نداشتیم. منتها بخش اعظمی از 2 سال گذشته رو دقیقا در نقطه مقابل بوده و تو نتیجه نگرفتنمون نقش اول رو داشته.
پرونده بازی های دوستانه امون بسته شد؟ یا علی می گیم و عشق رو آغاز می کنیم. به امید این که اولین بازیمون 3 امتیاز خوشگل برامون داشته باشه.
پ.ن : من حتی احتمال این که امسال رتبه 3 رو کسب کنیم هم بالا می دونم. اما دوم شدن یا قهرمانی رو ... باید منتظر باشیم و ببینیم چی می شه. شما نظرتون چیه؟
فقط توی جام های داخلی که می شه 3 تا.
از این نظر اوضاعمون خیلی بهتره و بازیکن های اصلیمون می تونن بیشتر از تیم های مدعی دیگه استراحت کنن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
فعالیت :(نمایش - خوانندگان)