داوود جان چرا بنزمایی که داره peak دوران فوتبالش رو میگذرونه به فروش بره؟من فکر میکنم علاوه بر اینکه بنزما مهاجم خیلی خوبی واسه ترکیب رئاله فروشش و جایگزینیش تو این تابستون یه دردسر جدی واسه رئال میشه.تیمهای الیت اروپا تقریبا همگی ماستاشونو کیسه کردن و خون به پشه نمیدن.رئال اگه بنزما رو بفروشه باید کاسه چه کنم چه کنم دستش بگیره!
خوب تو داری به امارش نگاه میکنی و مثلا میگی فلان تعداد گل زده یا پاس گل داده یا ریت گلزنیش نسبت به دقایقی که بازی کرده بالا بوده برای همین مهاجم خوبی هست ولی من دارم به تک به تک هایی که در بازیهای حساس به شکم و دست و پای دروازه بان حریف میکوبه فکر میکنم ... تک موقعیت هایی که اگه گل میشدن چه بسا چند تا از بازیهایی که هر سال در لیگ میبازیم یا مساوی میکنیم رو با مساوی و برد تموم میکردیم و الان یکی دو تا لالیگا بیشتر داشتیم . البته بقیه بازیکنامون هم زیاد موقعیت خراب کردن ولی بنزما مهاجم هست و نباید اینطوری باشه ! در بیشتر بازیهای بزرگ هم که تیم حریف قدر هست اندک موقعیت ها گیر همین بنزما میاد . در برخی از بازیها هم گل های خوبی میزنه (مثل الکلاسیکو برگشت) ولی عملکردش در کل 90 دقیقه افتضاح هست و استاپ ها و پاسکاری و توپ نگهداریش مشکل داره و کلا بازیکنی هست که خیلی سینوسی بازی میکنه . مهاجم باید گرگ باشه و تشنه موقعیت و از کمترین موقعیت ها بیشترین استفاده رو ببره و حتی موقعیت های سخت (زوایای بسته ) رو بتونه گل بکنه ولی بنزما حتی تک به تک های عالی رو هم میزنه به شکم گلر چه برسه به زاویه بسته و ... کلا من نگاه اماری به بازیکنا رو دوست ندارم اگه اشتباه نکنم دانیلو هم بیشترین پاس گل رو داده در بین دفاع راست ها پس باید بگیم خوب بوده . در همین فینال سی ال هم یکی از بهترین موقعیت هامون رو کریم به فنا داد . البته اگه به قول خودت نتونیم مهاجم تاپی بگیریم فروشش اشتباه هست ولی اگه امثال لوا در دسترس باشن ادامه دادن با بنزما خود زنی هست . ولی به هرحال حتی در صورت موندن کریم هم باید یه مهاجم ذخیره داشته باشیم حالا یا موراتا یا یکی دیگه .