کارکردن با میثاقیان سختیهای خاص خود را دارد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بازیکن جدید تیم فوتبال سیاه جامگان گفت: کار کردن با میثاقیان سختیهای خاص خود را دارد زیرا وی کمکاری را تحمل نمیکند و باید هر روز در تمرینات هم بهترین باشید.
کریم احمدی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی ایسنا- منطقه خراسان، در خصوص حضور مجددش در تیم سیاه جامگان اظهار کرد: بعد ازاینکه با باشگاه پدیده به توافق نرسیدم، مذاکرات خوبی را با مسئولین باشگاه سیاهجامگان انجام دادم و خوشحال هستم که بعد از دوری چند ساله به تیم خود بازگشتم.
وی اضافه کرد: سیاهجامگان را خانه خود میدانم، یکی از بهترین خاطراتم صعود به لیگ برتر با این تیم بود، قطعا از انتخاب سیاهجامگان رضایت کاملی دارم.
احمدی تصریح کرد: امسال تیم یکدستی را در اختیار داریم و قطعا سال متفاوتی برای سیاجامگان رقم خواهد خورد.
وی در خصوص شرایط این تیم برای حضور در لیگ برتر عنوان کرد: با توجه به اینکه مدیریت و کادرفنی موفقی داریم، میتوانیم نتایج قابل قبولی کسب کنیم، امیدوارم در کنار هواداران سالی شیرین رقم بخورد.
بازیکن جدید تیم سیاه جامگان در خصوص کارکردن با اکبرمیثاقیان در این تیم گفت: قطعا اکبر میثاقیان سختگیریهای خاص خود را دارد، ولی قطعا این سخت گیریها به خاطر بازیکنان است زیرا اگر این سختگیریها نباشد بازیکن پیشرفت نمیکند، این موضوع را به فال نیک میگیریم و امیدوارم بتوانیم در طول فصل هواداران را خشنود کنیم.
وی با تاکید بر این موضوع که سیاهجامگان شرایط بهتری را در این فصل خواهدداشت، ادامه داد: اعتقاد دارم امسال بازیکنان خوبی به تیم ملحق شدهاند، جوانان خوبی در تیم حضور دارند ومطمئن هستم که شرایط مانند دو سال گذشته نخواهدبود و امسال با حضوراین جوانان رتبه بهتری را کسب میکنیم.
احمدی درخصوص شرایط مالی باشگاه سیاهجامگان خاطرنشان کرد: خانواده عباسی در این مدت زحمات زیادی را برای فوتبال استان کشیدهاند، تمام تیمها شرایط مالی سختی را پشت سر میگذارند اما مشکلات مالی قابل حل است و بازیکنان وظیفه دارند به فوتبال و فرصتهایی که زمینهساز موفقیت تیم است فکر کنند.