اگه 4سال پیش این نظرسنجی انجام شده بود الان لمپارد با 10 رای اول بود چون چلسی اون موقع 10 کاربر فعال داشت![]()
+ سپهر = 11![]()
اگه 4سال پیش این نظرسنجی انجام شده بود الان لمپارد با 10 رای اول بود چون چلسی اون موقع 10 کاربر فعال داشت![]()
+ سپهر = 11![]()
میثم اونکه بدرد نمیخوره الان ببین خود اسکولز فقط 2 تا منچستری بهش رای دادن بقیه از تیم های دیگنیعنی کمترین تعصب
نقل قول هم میکنم از بهترین هافبک های دنیا زیدان و ژاوی که گفتن بهترین بازیکنی که جلوش بازی کردن اسکولز بوده .
دیگه پاتریک ویرا رو نگفتم![]()
Welcome
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو خود سایت گل نتایج آرا اینطوری شد:
اسکولز 31.7 درصد
جرارد 23 درصد
لمپارد 20.4 درصد
ویرا 11.2 درصد
توره 5.6 درصد
روی کین 3 درصد
ماکلله 2 درصد
جرارد بهترین نسل تیمش را نداشت تازه .![]()
متاسفانه منم بدون تعصب به اسکولز رای دادم![]()
اسكولز كلا تو بازيسازي و پاسهاي بلند و ايجاد انسجام تو تيم از بقيه يه سطح بالاتر بود به نظرم
ولي در نهايت و جميع جهاتو همه فاكتورها كه باز نهايتا باعث تاثيرگذاري كلي بازيكن تو زمين و نتيجه بازي ميشن ، به نظرم اول لمپارد و سپس جرارد... بعد بقيه
سپهر جان اگر هم تیمی های لمپارد و جرارد را هم در نظر بگیری باز هم نظرت همینه ؟؟![]()
^^^
آره ...
چون جرارد تو تيم ملي كه هم بازياش با لمپارد يكي بود ،بهتر از لمپارد نبود .![]()
ولي در مجموع اختلافشون رو در حد يك نخود ميدونم![]()
ویرایش توسط Sepehr11 : 9th March, 2015 در ساعت 06:39 PM
و ایا خود لمپارد بهتر از جرارد بود ؟سپهر جان نخود به لیست سیاه علاقه مندیای من اضافه شد .
![]()
خب چرا لمپارد نميتونه زا جرارد بهتر باشه ؟
به نظر من كه ميتونه.
البته من هميشه گفتم كلا مقايسه كار پسنديده اي نيست. بخاطر همون شرايط هم تيمي ها كه گفتي و مهمتر از اون پست بازيكنها . دو هافبك در دو تيم با سبك و سياق مختلف و دو وظيفه مختلف ...
ولي در كل اول لمپارد بعد جرارد![]()
همیشه رای دادن بین استیون جرارد و پل اسکولز سختترین انتخاب بوده برام :(
تازه این وسطه لمپارد و پت ویرا هم هستن که یه لحظه اصلا خواستم به ویرا رای بدم با اینکه ازش متنفرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
There are no names to display.