سلام بر همگی دوستان
مهیار هستم
سلام بر همگی دوستان
مهیار هستم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
سلام دوستان عزیز من امشب با انجمن پارس فوتبال آشنا شدم خیلی انجمن با حالیه.
بنده اسلوب هستم در زمینه فروش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] فعالیت می کنم.اگر خواستید از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] یا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] باخبر شوید می توانید با بنده در تماس باشید
ویرایش توسط banehcooling : 5th September, 2017 در ساعت 11:31 PM
سلام بیضایی هستم عضو اعضای سایت رزرو تالار [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طرفدار شدید مسی و پرسپولیساز همین جا هم اعلام میکنم تیم فقط تیم ملی ایران و دیگر هیچ
![]()
سایت تالارنامه، سامانه معرفی و رزرو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در سراسر کشور می باشد که فعالیت خود را از استان اصفهان با همکاری شتابدهنده اکسل آغاز نموده است. در سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، فهرستی از تالارهای مجاز و قابل رزرو را مشاهده خواهید کرد که بصورت مستقیم و بی واسطه توسط مدیر تالار جهت رزرو ثبت شده است. غذا های متنوعی در تالار برای شما در نظ گرفته شده است مثل چلو کباب و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] خوشمزه.
من بابت بسته شدن سایت بسیار ناراحتم
بسیار لحظات خوبی رو کنار شما داشتم و تجربه کردم واقعا خیلی حیف شد
دوستان آیدی تلگرام من glloor@هست
my love is united
سلام از اینکه یه همچین محیط سالمی رو برای فوتبال دوستا ایجاد کردید ممنونم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام- من [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ز قدیمیای قوتبالم- طرفدار باشگاه های اروپا مخصوصا انگلیس!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط mina04 : 19th November, 2017 در ساعت 10:56 AM
سلام به همه دوستان عزیز، خیلی خوشحالم که در کنارتون هستم.
من پیمان ملکیان هستم.
تیم های مورد علاقه من: رِئال مادرید_آ اس رم و میلان هست.
علاقه مندی هام: نواختن پیانو و تار_ طراحی و خوشنویسی
و مربی و پژوهشگر در زمینه مهارت های ارتباطی و جذابیت و کاریزماتیک هستم.![]()
سلام به همه دوستان عزیز، خیلی خوشحالم که در کنارتون هستم.
من پیمان ملکیان هستم.
تیم های مورد علاقه من: رِئال مادرید_آ اس رم و میلان هست.
علاقه مندی هام: نواختن پیانو و تار_ طراحی و خوشنویسی
و مربی و پژوهشگر در زمینه مهارت های ارتباطی و جذابیت و کاریزماتیک هستم.
آدرس وب سایت: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با سلام بنده سید علی علویان هستم از مشهد خوشحالم که در جمع شما دوستان هستم
عشق است پرسپولیس![]()
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
فعالیت :(نمایش - خوانندگان)