خیلی حیفه که این مکان ساکت باشه و پستی درش داده نشه.البته شخصا خودم قول میدم که موقع یورو اینجا خودم حسابی فعال باشم..امیدوارم که طرفدارای دیگه آلمان هم اینجا بیان و فعال باشند.
-----------------------------------------------
هرچند با تاخیر زیاد اما خوشحالی خودم رو از باقی موندن 3 نماینده در دو جام معتبر اروپایی اعلام میکنم.بایرن همونی بود که ازش انتظار داشتیم و شالکه و هانوفر هم گل کاشتند و هر دو با قدرت به مرحله بعدی رفتند در حالی که جفتشون تو خونه 4 گل به میهمان خودشون زدند.
خوشبختانه اگه این مرحله رو هم رد کنند به هم برخورد نمیکنند.
---------------------------------
توی لیگ هم تقریبا جایگاه تیمها مشخص شده و میشه از الان راجع به نماینده های سال بعد پیش بینی کرد.بایرن و دورتموند برای قهرمانی با هم جدال میکنند و شالکه و گلادباخ هم سر صعود مستقیم به چمپیونز لیگ و در مکان های بعدی وردربرمن،لورکوزن و هانوفر به نظر بنده در یورو لیگ سال بعد هستند که این موضوع برای وردر فعلا یه پیشرفت حساب میشه و برای هانوفر قابل قبول و برای لورکوزن یه افت.البته از اشتوتگارت هم نمیشد غافل موند که میتونه مثلا جای هانوفر بیاد بالا که خودم فکر میکنم هانوفر تیم سخت کوش تری هست.
در قعر جدول هم تغییرات جالبی افتاد توی این چندین هفته...آگسبورگ یه قعر نشین محض بود و فرایبورگ رفت جاش رو گرفت و الان هردوی این تیمها توی این دو سه هفته اینقدر خوب بازی کردند که کایزرسلاترن و هرتابرلین جاشون رو گرفتند!
خودم دوست دارم بین اینها هرطوری هست هرتابرلین باقی بمونه..شاید ری هاگل تونست یه معجزه ای انجام بده.خلاصه برای هرتا حیفه که بره دسته دو!!
------------------------------------
بهترین بازیکنای امسال بوندسلیگا:
یه سری بازیکنا هستند که اینقدر خوب بازی کردند که به نظرم از الان میشه به عنوان بهترینها انتخاب بشند و خودم فکر میکنم نهایتا یکی از اینها به عنوان بهترین بازیکن لیگ امسال انتخاب بشند.
از دورتموند 3 بازیکن از اول فصل فوق العاده بودند و بازیهای خوبشون مستمر بوده. لواندوسکی که الان بحث تمدید قراردادش چند روزیه یکی از مهترین خبرهای دورتموند هست،کاگاوا که امیدوارم مدت طولانی در دورتموند بمونه و هاملز!! اکثرا هم نگاه کنیم همیشه در ترکیب منتخب هفته در کیکر،بیلد و سایت گل انتخاب شدند.
از بایرن مونیخ خیلیها رو میشه گفت ولی اگه بخوایم 3 نفر رو انتخاب کنیم بدون شک اولیش ریبری هست که بهترین بازیهای خودش رو امسال انجام داد و بعد از اون کروس هست که بیشترین پیشرفت کل دوران فوتبالیش رو همین امسال داشت و بعد از اون و شاید اصلا قبل از همه اینا گومز که خیلی گلزنی کرد!البته روبن و باستین بحثشون جداست چون مدت زمان طولانی هر کدومشون شاید به اندازه یه نیم فصل مصدوم بودند.فیلی لام که همیشه خودش جز بهترینهاست و جایگاه نویر هم محفوظ
از گلادباخ رویس،هرمان و دانته و البته استجن دروازه بان 19 سالشون جز بهترینها بودند!رویس که به نظرم جز ترین ترین هاست و هرمان هم در همون حد و اندازه شاید کمی با شلوغ بازی کمتر به نسبت،واقعا یکی از بهترینهای گلادباخ بوده طوری که این چند هفته ای که مصدوم شد گلابداخ به دردسر های زیادی افتاد. دانته و استجن هم یکی از عوامل موفقیت خط دفاعی و کم گل خوردن گلادباخ هستند!
هونتلار هم که دیگه جای صحبتی نمیمونه که چرا باید جز بهترینها باشه.
از لورکوزن برنو در حد یه پدیده بزرگه و شاید پدیده ترین بازیکن امسال آلمان باشه و در کنار اون لارس بندر رو هم جز خوبهای لیگ میدونم.
دیگه به غیر از اینها کسی تو ذهنم نیست جز پولدی که در مدح و ستایش بازیهای امسالش بارها پست دادم... رفتنش از لیگ آلمان به آرسنال رو ناراحت کننده اما برای خود بازیکن خیلی خوب می بینم!
در نهایت من که میگم بین پولدی،گومز و ریبری یکیشون بیشترین شانس رو برای انتخاب به عنوان بهترین بازیکن این فصل دارند.البته بعد اینا و شاید هم اندازه اینا هم بتونم کروس و کاگاوا و رویس رو اضافه کنم!

سالهای سال باید دروازه بان اول آلمان باشه و هیچکدوم از اینا فعلا به مرحله نویری نرسیدند.اما اگه انتخاب دست من بود حتما دوتا از این دروازه بانهای جوون رو به جای ویزه برای تیم ملی انتخاب میکردم!