تحویل بگیرید :
كلاهك هسته اي 20 كيلوتني, لاوین دکتر کش, من قاتلم!! , من زن میخوام, موشك دور برد, مصطفی پوآرو, کوروش چلسی قاتله 100%, کورش چلسی بیگناهه 100%, اندکی صبر سحر نزدیک است, ازدواج, بی کفایت های...., جوكر ِ بيچاره!!!, جوکر کی مشکوک نیس؟!, جوکر بت من بکش, دارم به ريش همتون ميخندم., درود بر بیگناهان برده کش, س@ید قاتل بالفطره!!, ساناز مارپل, ساناز جیگساو, سعید مصی قاسی مافیا بودن!, طبق حرف های جوکر پیش برین, علی زن می خواد
2 کلید واژه برای من بودش
اولیش رو همون روز اول اضاف کردم: "[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]" حلال کن ما رو
دومی رو هم بعد از اتمام بازی : "[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]" من حلالتون میکنم که ما رو دست انداختین
باز این دایی سعید برنده شد؟!ایندفعه که من نبودم ولی دور بعدی همون اولین کاری که میکنم رای به اعدام دایی سعید میدم
![]()
چی شد پس؟! چرا اینجا هنوز درش بازه؟!
مسعود می تونی دور دهمو همین روزا شروع کنی یا فعلا بیخیالش بشیم؟!
+ علی گرفته زیر همۀ پستایی که درخواست برگزاریه هرچه سریعتره دور بعدیو دادن تشکر زده!
از حالا بگم، دور بعدی تا خودم دست علی رو تو دست یکی از دخترای فروم نذارم، بازی رو شروع نمی کنم!! می خوام ببینم دیگه بهونش چیه!؟
+ اینا هم مال من بود:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
.
رفته است جایی؛ برمیگردد.
ماله منم
So cheer us through the sun and rain
Cause Chelsea, Chelsea is our name
![]()
انتقال به کتابخانه.
به هر كاری كه دست زدید، نیاز به خداوند و خدمت به مردم را در نظر داشته باشید، زیرا این شیوه ی زندگی معجزه آفرینان است.
دکتر وین دایر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
There are no names to display.