ترس رو در وجود سعید به وضوح میشه دید.
ای مافیایی خائن.
سابقه ی منو همه میدونن اینجا خانوادگی آزادی خواهیم.
ترس رو در وجود سعید به وضوح میشه دید.
ای مافیایی خائن.
سابقه ی منو همه میدونن اینجا خانوادگی آزادی خواهیم.
Celtic is my Religion, Celtic Park is my Church
دیدمش گفتم رنجرزی
نکن با تاریخ سلتیک کش مکش
نکن به جام های سلتیک بزرگ دست نزن
دلقک تو رو چه به بازی های خفن؟
اینم زیر آب زنیکوروش مصطفی تازه کار بود که این حرفا رو زده . تو که بهش گیر دادی معلومه یه کاسه ای زیره نیم کاست هست !.
Celtic is my Religion, Celtic Park is my Church
دیدمش گفتم رنجرزی
نکن با تاریخ سلتیک کش مکش
نکن به جام های سلتیک بزرگ دست نزن
دلقک تو رو چه به بازی های خفن؟
غلط نکنم خشی مافیاست
چون هیچ کی همه رو متهم نمی کنه
رای به اعدام :خشی 30 30
So cheer us through the sun and rain
Cause Chelsea, Chelsea is our name
![]()
من هی می خوام پست بدم ولی اصلا نمیدونم کجام.
الان ما تو بندر کار میکنیم؟فکر کنم مغزم ضربه خورده.اصلا شماها دیگه کی هستین؟![]()
این چه وضعشهچرا کولر گازی نداریم؟
من از گرما دارم می میرم
اوس لئوناردو
لازم به ذکره که توضیح بدم منظور از لفظ "اوس لئوناردو" همون "استاد لئوناردو" بوده و شما حق ندارید چیزی دیگه برداشت کنید!![]()
Roberto Baggiov
این مسعود هیچ وقت رعایت حضور خانمها رو تو مسابقه نمی کنه! اخه من تو اسکله چیکار میکنم
بچه هایی که تجربه ندارین مجبور نیستین حتما رای بدین خیلی وقتا روز اول بدون اعدام سپری میشه چون شناختی وجود نداره
The tears of the world are a constant quantity. For each one who begins to weep somewhere else another stops. The same is true of the laugh. Let us not then speak ill of our generation, it is not any unhappier than its predecessors. Let us not speak well of it either. Let us not speak of it at all. It is true the population has increased
در روز اول هستیم
9 بازیکن زنده هستند: &..., Hamed, Inter, Khashayar-CC, Kurosh, Leonardo, Peerless Alex, Saeed, lvlostafa.
پنج رای برای اعدام یک نفر لازم است یا وارد شب خواهیم
1 رای برایPeerless Alex
(lvlostafa)
8 بازیکن رای نداده اند: &..., Hamed, Inter, Khashayar-CC, Kurosh, Leonardo, Peerless Alex, Saeed, .
The tears of the world are a constant quantity. For each one who begins to weep somewhere else another stops. The same is true of the laugh. Let us not then speak ill of our generation, it is not any unhappier than its predecessors. Let us not speak well of it either. Let us not speak of it at all. It is true the population has increased
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
There are no names to display.