[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1990 FIFA WORLD CUP ITALY
1994 FIFA WORLD CUP USA
1996 UEFA EURO ENGLAND
1998 FIFA WORLD CUP FRANCE
2000 UEFA EURO NETHERLANDS & BELGIUM
2002 FIFA WORLD CUP KOREA & JAPAN
2004 UEFA EURO PORTUGAL
2006 FIFA WORLD CUP GERMANY
2008 UEFA EURO SWISTZERLAND & AUSTRIA
UEFA EURO SWEDEN 1992
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
^^^
اسم تاپیک "خاطرات خاک نخورده ی جامهای آینده" نیستا![]()
میدونم این برای این گذاشتم که هرچی گشتم چیزی درمورد جام 98-2002-2006 پیدا نکردم
چه عکسای پر انرژی اینجا بودمرسی
بعد از 4 سال دوباره وارد انجمن شدم اولین جایی که چک کردم همینجاست
اینجا چرا اینجوری شده، از گذشت 8 سال این تاپیک به چه روزی افتاده، نومید شدم کلا.
The last chance...i
محسن جان، وقتی خودت که این تایپیک رو زدی، 4 ساله نیومدی، توقع داری بقیه بیان!!؟
اسم تایپیک خاک خورده است دیگه؛ داره خاک میخوره اینجا!
ولی جدی تایپیک قشنگی بود؛ دستت درد نکنه.
منم الان یک ساعته که بیکار دارم تو پی اف می چرخم بلکه خودم رو سرگرم کنم؛ هیچ رقم جایی گیرم نیومد که یکم وقتم رو بگذرونم.
باز خوبه ارتش سرخ هنوز سرپاست؛ و گرنه که پی اف کلا خاک میخورد.
چقدر قدیما پی اف شلوغ بود و دوست داشتنی؛ جدی، خیلی دلم تنگ شده واسه پی اف و بچه هاش.
کاش هیچوقت اون جمع شلوغ و دوست داشتنی از بین نمی رفت. انگار یه چیزی کم دارم تو زندگیم.
اومدم برم قهوه خونه سربزنم و یه فعالیتی بکنم؛ با عرض معذرت از دوستان، اینقدر کاربر جدید و غیر مفید و پستای الکی و کپی پیستی و ... دیدم که بیزار شدم از نوشتن تو اونجا.
میثم، به نظر من کلا پستای اونجوری و الکی رو از قهوه خونه پاک کن و واسه دوستان جدیدمون هم یه تایپیک جداگانه بزن که لااقل وقتی ما قدیمی ها میام اونجا، مجبور نشیم واسه خوندن پست بروبکس و تجدید خاطره و فعالیت و ابراز وجود و . . . اینطور ضد حال بخوریم!!؟![]()
این پرسپولیس است که به یک بازیکن شخصیت میدهد نه بازیکن به پرسپولیس.
پرسپولیس کاروانسرای دو در نیست که هر بازیکنی هر وقت دلش خواست برود و برگردد.
ویرایش توسط VaHiD BaGgIo : 18th February, 2017 در ساعت 11:39 AM
داش وحید مرسی بابت پست خوبت. صرفا واسه ی اینکه انجمن نشون بدیم آپدیته اون پستارو پاک نکردم تاپیک بالا باشه.
اگعه بچه ها پست بدن اون پستارو پاک میکنم و نمیذارم وسط بحث بچه ها اسپم باشه.
روی لینک زیر کلیک کنید:
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
فعالیت :(نمایش - خوانندگان)