نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: درباره واقعیت ویزای توریستی و مهاجرت به کانادا

  1. #1
    بازیکن تیمهای پایه

    نوشته ها
    2
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 0 در 0 پست

    پیش فرض درباره واقعیت ویزای توریستی و مهاجرت به کانادا

    ویزای توریستی یا در حقیقت TRV یا temporary resident visa مجوز حضور و زندگی شما در کانادا برای هدفی مشخص و در یک بازه زمانی محدود می باشد یعنی بعد از پایان مدت ویزا باید به ایران برگردید.به عنوان مثال شما برای دیدن خانواده یا فامیل خود یک ویزای توریستی شش ماه دارید و بعد از آن ویزای شما باطل می شود.
    یعنی اینکه این ویزا به صورت موقت است و نکته مهم در این مورد این است که:
    شما وقتی با ویزای توریستی وارد کانادا می شوید اجازه کار کردن ندارید.
    شما با ویزای تحصیلی اجازه تحصیل در دوره های بیشتر از شش ماه را ندارید. برای تحصیل لازم است اقدام به گرفتن استادی پرمیت کنید. توجه داشته باشید، شما چه از ایران و چه از خاک کانادا برای ویزای تحصیلی اقدام کنید فرقی در پرونده شما ندارد.
    افرادی که فکر می کنند با ویزای توریستی وارد کانادا می شوند و می توانند اعلام پناهندگی کنند، این مطلب کاملا افسانه و خیال است مگر اینکه با دلیل و سند بتوانند ثابت کنند که جانشان در خطر بوده است. درغیر این صورت داستانهای ساختگی پناهندگی به راحتی در دادگاه رد می شوند و بعد از رد پناهندگی شما باید به ایران بازگردید.

    برای راهنمایی در این زمینه، می توانید از موسسه مهاجرت به کانادا نیکان، مشاوره دریافت نمایید.
    مهاجرت به کانادا در سال 2018
    ویرایش توسط nikanmohajerat : 17th October, 2018 در ساعت 02:10 PM


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربران خواننده این موضوع : 2

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

خبر خوان