اگر شما قصد مهاجرت به کانادا با روش ویزای تحصیلی را دارید باید این موارد را در نظر داشته باشید:
در صورتی که شرایط مناسب و قانع کننده ای را ارائه دهید، مدرک زبان آیلتس 6.5 داشته باشید و از یک دانشگاه معتبر پذیرش گرفته باشید، می توانید برای گرفتن ویزا اقدام کنید.
بعد از تمام شدن تحصیلاتتان، با توجه به مدت زمان اجازه کار، شما می توانید کار کنید و سپس از روش برنامه های استانی برای گرفتن اقامت دائم بهره ببرید.